Optimaal aangepast aan theorie-examen CBR
De theorie bestaat uit honderden 3D animaties, waarbij een stem de uitleg geeft. Zo wordt visueel weergegeven wat de wetsteksten inhouden. Je ziet duidelijk wat er in het verkeer speelt en waar je op moet letten. Bovendien kun je de tekst die bij het filmpje hoort, nog eens rustig doorlezen. We presenteren de vragen in de oefenexamens net zo als in de nieuwste CBR-examens, zodat de voorbereiding op het theorie-examen zo effectief mogelijk is.


De oefenexamens bestaan - net als het echte theorie-examen - uit vijfentwintig vragen gevaarherkenning (waarvan je er dertien goed moet hebben), twaalf regelkennisvragen en achtentwintig vragen over verkeersinzicht. Bij de regelkennisvragen moet je er ten minste tien juist beantwoorden en bij de laatste achtentwintig vragen moet je vijfentwintig vragen goed hebben. De gemaakte examens zijn na te kijken, inclusief het gegeven antwoord en de motivatie op de vraag. Je kunt dus precies zien wat je fout hebt gedaan, en waarom dat fout is. Een betere manier om voor je theorie-examen te oefenen is er niet!

Autorijden in de praktijk
Als je met je praktijklessen bezig bent, leer je veel meer dan alleen het bedienen van de auto. De module praktijkbegeleiding ondersteunt dat. Je krijgt stap voor stap de belangrijke aspecten van het autorijden nogmaals uitgelegd aan de hand van 3D animaties. Bovendien krijg je alle bijzondere verrichtingen zoals je die op je tussentijdse toets of tijdens je rijexamen moet uitvoeren, stap voor stap te zien, compleet met uitleg. Klik hier om te oefenen. 

unsplash